Útěk před smrtkou

Útěk před smrtkou

Anotace: ...

Až přijde se na mě ptát,
ta černá postava, místo ruky kost,
to už budu do dálek se hnát,
řekněte ji prosím: Že zde jsem jen host.

Poslední ze známek na pohled nalepím,
obrázek jak zátiší s popelnicí,
jedna dáma a koš se smetím,
peklo s rohy: Ještě hodit mohu mincí.

Měl bych ji schovat, pro převozníka,
ale rub či líc ať padne,
mám to už jisté místo zvoníka,
jeho zvon, stejně jak život vadne.

Tam po té cestě až před smrtkou utíkat budu,
zasadím co krok jednu růži,
pro ty kterým v patám půjdu,
zasadím co krok pohřební růži…
Autor Láďa, 26.05.2009
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, ziriant, Bíša, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí