Celebrity

Celebrity

Anotace: ...

Falešní lidé důležití
pochybné celebrity
všude jen slyšet vlčí vytí
a nikde žádné city.

Nikdo tě nechce znát
nikoho nezajímáš
sám sobě tisíckrát
posmrtnou masku snímáš.

Posmrtnou masku tvou
neříká se to lehce
co křičí samotou
tu stejně nikdo nechce.

A celebrity lžou
co můžeš od nich čekat
s tvou tváří zsinalou
se nikdo nechce setkat.

Sám sobě lásku dej
když nikdo ti ji nedá
jen sebe proklínej
že jsi ten co ji hledá.

Bláhově u jiných
s tvářemi krásné ženy
však z krajin vzdálených
slyšíš jen vytí feny.

Jen se ti vysměje
to že prý už jsi mrtvý
odporná bestie
s hlasem jak ostří břitvy.

Vše pochopí jen ten
kdo na dno až si sáhne
pozná že za vlasy
se z vody nevytáhne.

Však ten kdo nepoznal
ten nikdy nepochopí
že nemůžeš už dál
chceš zmizet beze stopy.

Krutá je ale smrt
jež k tobě nepřichází
když vše je na padrť
a láska to co schází.
Autor Skalsky Pavel, 26.05.2009
Přečteno 262x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, Markéta Hl., Psavec, nejsembásník, Mbonita, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je síla

26.05.2009 22:45:00 | Markéta Hl.

Bere mi to dech, mráz cítím na zádech. A na rtech slova se mi tvoří, má mysl do hloubky se noří.

Je to srdcervoucí.

26.05.2009 19:59:00 | Fenn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí