Tvé prstíky

Tvé prstíky

Anotace: Takové malinké, sladké... =)) (nezbláznil jsem se) =)

Sbírka: Nejbližším

Prstíky Tvoje malinké, milé,
takové růžové. Nehtíky bílé.

Hlavně ten čtvrtý, z pohádky je,
tak krásný, však krutý když opouští mne.

Hned bych ho spapal a nebo zlíbal,
do rytmu večera Ti sním vášnivě hýbal.

Kopanec od Tebe já dostal jsem za to,
ono však úplně stálo to za to.

Ponožka Tvoje pak zmařila plány,
zlíbat ho chtěl jsem, i z opačné strany.

A tak jsem nakonec zlíbal Tvou tvář,
navštívil nebe, tu překrásnou zář.

Teď už jen usínám, v sedmém to patře,
kdo mi to štěstí, kdo mi ho zapře?
Autor Perník, 26.05.2009
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí