som lampa a ty si prúd..

som lampa a ty si prúd..

Anotace: hezký večer všetkým básnikom..áááááááááááááá? hneď aj naschledanooooooooooooooooooou :o)

som spoveď úbohého blázna,
ty kňaz čo spovedá
som duša svetla stratená,
ty zas cesta nájdená

netrpím,len bolesť je už jasná,
snáď ty ju zmierniš vieš,
padám na kolená,som zranená..
tak pomož mi vstať len ty to smieš

a som obvez aj srdca náplasť,
ak odídeš,rana viac sa nezhojí,
slová čo su vyslovené nahlas,
tvoj sluch nasluchať nedovolí..

som lampa čo pomaly zhasína,
bez prúdu život žiť však nebude,
som lampa a ty si prúd

a ja chcem svietiť navždy v tvojích očiach,
nikdy viac v nich nezhasnúť..
Autor bejbyyyy, 26.05.2009
Přečteno 198x
Tipy 17
Poslední tipující: al-pacino, Juraj Hrom, malý lachtánek, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, v.hercik, Psavec, Mbonita, Bíša, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

. a ST!

27.05.2009 16:17:00 | Juraj Hrom

Moc pěkné

27.05.2009 09:18:00 | malý lachtánek

jen ST,víc nejde

27.05.2009 07:04:00 | Radek.oslov.Šafárik

Hezké přání.

26.05.2009 22:09:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí