Revoluce plyšových zvířátek

Revoluce plyšových zvířátek

Anotace: alegorie...

Na ulici z umělého mechu,
válí se cáry vaty.
Mrtvá plyšová těla leží zde v prachu,
místo očí trčí z hlavy dráty.

Kmen plyšových medvídků,
porazil zde ostatní vycpaná těla.
Zbavili se nepříjemných závazků,
které jejich vláda měla.

Absolutistickou mocí vládnou,
plyšová koťata utíkají.
Kuli zradu doufali, že medvědi padnou,
vždyť už se tou mocí zalikají.

Revoluce plyšových zvířat,
tolik vaty prolito.
Bez uspěchu vidím je v ulicích zmírat,
myslíte, že to stálo za to?
Autor Striptérka, 26.05.2009
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí