Smrt

Smrt

Anotace: před minutou jsem byl málem na onom světě!!!

Sbírka: První myšlenky

Přešel jednou ulici,
a byl zrovna po opici,
Šel jednou přes silnici,
kde auto zatroubí,
on se lekl, a srdce stojí,
když se k zemi náhle skolí,
auto jede rychlostí blesku,
na onom světě je do rozbřesku.
Sanitka houká, doktoři se snaží,
ale Pán Bůh to všechno zmaří.
Teď je mrtvý a mrtvý zůstane,
a v nebi zase povstane.
Autor papas, 26.05.2009
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí