Motýl či přítel?

Motýl či přítel?

Anotace: Mému kamarádovi... díky za všechen smích...

Vrbou, co slyší všechna trápení,
lékem, jež hojí těžká zranění,
holí, o níž opříti se smíš,
když peklem chodíš, i když bdíš...

Hercem z kabaretu dokáže se stát,
aby lidé zapomněli, mohli se zas smát,
sám život se odráží v jeho fotografii,
z přátelství vytvořil jedinečnou galerii.

Komu patří další barva duhová?
Kdo spoustu radosti v životě neschová?
Kdo tančí životem stůj co stůj?
Motýl na květině či snad přítel Tvůj?
Autor LadyCat, 26.05.2009
Přečteno 479x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, danav, stravla, jedam
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

velmi pěknááá

10.03.2010 12:38:00 | Lady_Mucik01

velmi pěknááá

10.03.2010 12:38:00 | Lady_Mucik01

pěkné ST

27.05.2009 00:39:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí