Kouzlo

Kouzlo

Anotace: Chceš?

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Chceš spatřit kouzlo dávnověku?
Pohleď do mých očí a začni v nich číst,
recept na nesmrtelnost, buď si tím jist.
Recept, jenž nevyzradíš jedinému člověku.

Chceš spatřit kouzlo z dob králů?
Pohleď do mých očí a lov v nich návod,
jak vskřísit mrtvou lásku.
Mnoho jich bylo, kdož pro návod dalo srdce v sázku,
Však jej vyměním za kytku jahod,
které se nevyrovná třpyt zlatých darů.

Chceš spatřit kouzlo z minulosti?
Pohleď do mých očí a pátrej po něm,
snad neprohlásí mě za čarodějnici církevní sněm.
Máš jej? Ano? Tak se jim udav dosytosti!
Autor Satha, 27.05.2009
Přečteno 376x
Tipy 10
Poslední tipující: Meriel, Psavec, Mbonita, Markéta Hl., Kapka, al-pacino, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí