Duše odraz

Duše odraz

Anotace: z krví srdeční tepky...

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Krví ze srdeční tepny maluji obraz,
pláči, však bolest ze mne mizí.
Snad zbyde v srdci jen cit ryzí,
než dokreslím mé duše odraz.

Krví ze srdeční tepny maluji své city,
suším své oči okvětními lístky růže.
Samota a beznaděj vpíjí se mi do kůže,
a já vním jen zbytené banality.

Krev ze srdeční tepny uspala mé bytí,
umírám, však dokončila jsem své dílo.
Je mi tak hezky, tak milo,
už mi zbylo jen s vlky vytí.

Jako zbloudilá duše vyji na měsíc.
Autor Satha, 27.05.2009
Přečteno 306x
Tipy 7
Poslední tipující: Meriel, nejsembásník, al-pacino, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST, líbí !

27.05.2009 11:18:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí