PENĚŽNÍ ÚNIKY STÁTU („Oj, ty černý ob-chode“)

PENĚŽNÍ ÚNIKY STÁTU („Oj, ty černý ob-chode“)

Motto:
,Jaké daně? – Kašlu na ně!´
. . .
Hlídačka dítěte dostane za čtyři hodiny
dvě stě korun
plus ještě přidáme něco „od cesty“

Svobodná matka vydělá za čtyři hodiny
pochybnými erotickými službami
dva tisíce korun
(plus ještě přidáme něco „od cesty“)
z čehož dvě stě korun investuje do hlídání
za dobu kdy „pracovně nemohla“

Mafián vydělá za čtyři hodiny dvě stě tisíc
korupční šmelinou
za kterou pak koupí
přitažlivou matku i s chůvou –
Autor Andrea Vatulíková, 27.05.2009
Přečteno 254x
Tipy 9
Poslední tipující: m-maybe, TERezicKA, Radek.oslov.Šafárik, Lea Aura, al-pacino, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na to se nedá nic říct,máš pravdu

29.05.2009 07:17:00 | Radek.oslov.Šafárik

přesně tak... zastaví to někdo?

27.05.2009 11:11:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí