Životy

Životy

Anotace: -.-.-.

Letící černou oblohou
letící černou tmou
Dva životy co za nic nemůžou
a společně s nimi všechny iluze o nesmrtelnosti

Umírání je tak slastná věc
Hlavně když to nejsou naše životy
které by nám unikali mezi prsty
a zdálky by se na nás smály
šklebili by se
a rozmlouvali o životě
jakej byl
a co se všechno přihodilo

Ale nesměli by narazit na vrátnýho
to by byl pak velkej průser
vrátnej je fakt děsnej ohyzda
vypadá sice moudře
ale to nejspíš dělá ten jeho plnovous

A co když je nechytí?
Tak svobodně odletí
pryč ze země
překonají atmosféru
a vypaří se někde ve vesmíru

Tak teda fakt nevim
jestli chci potkat vrátnýho
To už závisí jen na náhodě
a na štěstí
Autor georges loup, 27.05.2009
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítej:-)

27.05.2009 14:31:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí