Malujeme ve stylu surrealismu

Malujeme ve stylu surrealismu

Anotace: no, nic moc

ledovce praskají po celé délce
jsi zaujata pozorováním polární záře
naše loď se potápí

churavé ohniště
plakala zítra kvůli příjmům
ledy praskaly
Petra hrála
ty jsi moje hudbička
písek sype
se z kvádru v duně, je povislý
jak andromeda v kumbálu
jenž rozkvétá s časem jenže sám
svůj skřek nepochopíš jenže sám
moje milovaná Petra s hranostajem
s hranolem s cizími svatebními šaty
s globem s vycpanou srnkou
na stole mimo vesmír plane zelenina?
Autor ludmil, 27.05.2009
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: Koskenkorva, její alter ego, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až všichni na vlak nasednou
a ty sám tu budeš vzteky řvát
pod nohama najednou
začnou ledy praskat, tát...

21.06.2009 15:37:00 | Rejha

ty první verše nejsou špatné...

27.05.2009 22:28:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí