Proč?

Proč?

Anotace: ...

Proč já uvěřila hloupě?
Proč jsem uvěřila slůvkům tvým?
Měl si mě jako růže poupě
Bral si mě samozřejmě jako kuřák dým

Pavučinou si mi oči omotával
Utkanou ze lží a nepravdivých vyznání
Tak proč si mi jen planou naděj dával?
Chci slyšet tvé přiznání...
Autor Gudula, 28.05.2009
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí