Lidé Ničí

Lidé Ničí

Anotace: vzkaž mi to po dešti

Sjetá slovy
Hlásanými z veřejných tlampačů
Veřejných
Ničích
Všech

Osud na podraných rukou
Osamělá zahrádka na konci května
Bez maturity

Ve vlasech stíny padajících kapek
Ledové vody
Všech okolo

V plicích voda z kaluží
Se zárodky pulců
Malých žab
Při cestě k realitě k ničemu ničímu
S balonem na palci od nohy
Brouzdajícím trávou mokrou od rosy

Romantické představy
Magických číslic
Kdy se všechno promění
I my?

Zkupujeme ničí svět
Ničí oblaka
Ničíme ničí svět
Protože není náš

Jen voda ve vlasech zůstává
Stejná
Kyselá
Drancující
Osvěžující
Plná rozporů
Stejně jako my
Lidé Ničí
Autor její alter ego, 28.05.2009
Přečteno 303x
Tipy 16
Poslední tipující: doktor srdcí, labuť, umělec2, 6thSun, Bernadette, Mbonita, Psavec, Anewue, stravla, jedam, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Posílám si to do své sbírky nejlepších Literáckých kusů! :-)

29.05.2009 11:28:00 | 6thSun

tvá báseň přesně vystihuje i moje pocity ST

28.05.2009 18:22:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí