Hvězdná růže

Hvězdná růže

na plavidlo
uvnitř nebe
koukali jsme
já a ty
malý král
a malá dívka
usnuli jsme
navěky

/jen mi naposled
zkus říct
jakej to byl život
- nic nic nic/

touha kreslit
hvězdné růže,
skočit dolů
bez výtky,
počmárat
i kousek kůže
tvojí
mojí
máminy?

zrůdy dnešní společnosti
lidská hloupost,
primitivnost či
nutnost býti in?

ne, já se probouzet nemusím
to spíš vy!


/každý má svých problémů až až
jen mě nepřestává udivovat jedna věc
.../
Autor bloumej očima, 28.05.2009
Přečteno 317x
Tipy 18
Poslední tipující: Zefi, BARBYE, Kapka, sinoraLee, Bíša, Haniéčka, 6thSun, chroust17, Psavec, její alter ego, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

malý král a malá dívka, je to kouzelné, pohádkové

28.05.2009 21:05:00 | její alter ego

máš pravdu, taky se někdy divím...

28.05.2009 18:36:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí