Jako ve filmu

Jako ve filmu

Anotace: ...

Proč vše neini tak jednoduché jako ve filmu,
kde jednoduše vymažete španou scénu?

Rozhodnutí měníte podle svého uvážení,
kde klidně všechno vrátíte do původního znění,
kde vše stiskem knoflíku natočíte znovu,
Kde nebojím se co asi zas dneska poseru.
Autor Holmy, 28.05.2009
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: DNA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kde klidně můžeš cestovat časem...

11.08.2009 12:46:00 | DNA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí