Touha po nedostupném

Touha po nedostupném

Anotace: ..o hodině Angličtiny člověk sesmolí tolik myšlenek..

"Malá" mořská víla,
co chtěla by mít netopýra.
Avšak, prostředí to nepobírá.
Víle zbývá jenom síla,
co na dnech oceánů sbírá.
Autor Twisted, 28.05.2009
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí