Básníkovy výmysly

Básníkovy výmysly

Anotace: :-D :-) :-D

Čerň zasmušilé
nálady v koutcích
očí, z kterých
stéká saze
***
já, znásilňující
tvého ďábla
zabít jej
co nejsnáze
***
dům s komínem
nakřivo
jedním průchodem navíc
muž, který se ponižuje,
onanuje a říká si panic
***
milující vrah
rodinu sceluje
co s těmi těly,
které skládá dohromady
kriminalistů sděluje
**
to snad holé nesmysly
*
básníkovy výmysly
Autor Tomáš Přidal, 28.05.2009
Přečteno 261x
Tipy 7
Poslední tipující: Markéta G., Barpob, Isquieasuus, Radek.oslov.Šafárik, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já, znásilňující
tvého ďábla
zabít jej
co nejsnáze

... Tahle část se mi líbí nejvíc...

Jinak obsahově dobrá básnička, možná bych trochu pozměnila formu.

07.06.2009 14:43:00 | Barpob

Dávám ST za poety

03.06.2009 18:58:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí