LOG

LOG

Anotace: Až raz skončíš s dobrým jedlom a pitím,môžeš sa rozlúčiť aj so žitím...

Teraz je ten čas
Každý ho má inde
stačí len vlas
už nestačí ti kvinde

Ešte jeden glg
ešte jedno sústo
tak nech prejde
a bude ti husto

Potom navštíviš ARO
či Jednotku Intezívnej Starostlivosti
Možno je ti to málo
Ak si trošku mimo
v drevenom spacáku odvezú ťa do vlasti

Zas na druhej strane
jedz čo ti chuti
Možno je to na hrane
však svet sa nezrúti

Gastroenterolog
aj Gastrolog
je vždy len
podľa vzoru
,,Log,,

Tak o čo ide ?
Autor džemo, 29.05.2009
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí