Malá Básnířka

Malá Básnířka

Anotace: Jsou lidi,co tak musí žít..Možná proto že neumí nebo nechtějí žít jinak...

Zatímco venku kapky deště
Smáčí chodníky
Tak malá básnířka si píše své
Verše na památníky

Píše píše tiché řádky
Svým perem dávno vyschlým
Zachycuje štěstí,hádky
Vše na co já teď myslím

Svou malou bílou ručkou
Vede vědomí nás všech
Ničí není vnučkou
Má svůj vlastní břeh

Jak na divadlo na nás kouká
Bez pozůstatku emocí
Vítr do vlasů jí fouká
Leč nepotrpí nemocí

A zatímco prázdným očím
Připisujem jistý děs
Ona řekne hlasem vlčím
Že tu musí být i dnes...
Autor Javorinka, 29.05.2009
Přečteno 263x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí