výplod fantazie

výplod fantazie

Anotace: .....

Tak jako voda ve fontáně se třpytí,
tak jako smích zář v očích rozsvítí
stejně jako hříbě v trávě válí se,
stejně tak cit pomalu probouzí se.

Vstříc světu, vstříc tajemné dáli
ptáme se proč strachem nás omotali.
Vstříc náručím hřejivých rukou,
ptáme se proč sny nejsou zárukou.
Autor maedison, 29.05.2009
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: lexus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten poslední verš je nádhernej

29.05.2009 17:45:00 | lexus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí