Bezecit

Bezecit

Anotace: ...

Po rtech kapka krve stéká.
Milý někde v dáli čeká.
Černé oči chlad svůj hlásí.
Sémě zloby v srdci zasil.
Bílé paže prázdno hladí.
Noční bouřka hrdlo ladí.
Vlasy pramen vodopádů.
V náruči pár kamarádů.
Srdce zchladne ve vteřině.
Láska skončí na mizině.
Autor Fenn, 29.05.2009
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život nám dává co proto, viď ?

02.05.2010 17:45:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí