Dlaně

Dlaně

Anotace: Páteční..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Naposled své dlaňě přitisknu na tvou hruď,
naposled úsměv od čokolády, můj milý, ti daruji.
Marně své vzpomínky na polibky ve vzpomínku slepuji,
tak si mě drahý, klidně suď.

Naposled své dlaně na tvou hruď položím,
naposled ucítím srdce melodii.
Bohužel, bohudík svou lásku k tobě nezabiji,
však pouze na práh bolesti odložím.
Autor Satha, 29.05.2009
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí