o životě?

o životě?

Anotace: Zmařené iluze nás všech...

Iluze o životě

v krémových barvách
/a pistolí v záloze/

doušek vody
smíchat s vodkou

hořká příchuť beznaděje

možná i snít...

mít křídla
a letět pryč

povolit uzdu fantazie

s cigaretou kreslit svět
milovat a přitom nenávidět

co vlastně?
...

Doušek snů

smíchat s prázdnem

zmařené iluze
nás všech...
Autor Sajurii, 29.05.2009
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Sukuba, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé

03.07.2009 17:24:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí