náraz

náraz

Anotace: pomatencům

Bylo to naráz
venku byl hic
dvěstě v městě
náraz ...nic

Co psát víc
nekrology?
na ty černý igelity
co funebráci zpitý
do nich škrabou ze silnic
zbytky střev a pohrudnic.
Autor zenge, 29.05.2009
Přečteno 264x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, Psavec, Kapka, Mbonita, raďo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí