poska

poska

Anotace: těm zpoceným..

Bicák,tricák na benč metrák
třese se mu pnutím brada
pot v hekání krájí větrák
rýsuje si záda
stehno,šíje,pravý lýtko
vyholený to se ví
je už druhá dynastie
co tu cvičí na slevy

Těla kult
a spousty muld
svaly snáze boří hráze
když dostaneš se do nesnáze
svaly svalí taky
do trav děvu mezi máky
když máš uplý manžestráky

Cvičí,cvičí
nechce bejt
už jednou z nul
už mu raší šíje býčí
jinak je to pěknej vůl.
Autor zenge, 29.05.2009
Přečteno 206x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, Psavec, raďo, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

menžestráky nebo tepláky to je fuk
poezie silná jako buk

29.05.2009 20:03:00 | raďo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí