poslední touhy

poslední touhy

Anotace: "chci v tvých očích vidět celý svět"

3 hodiny ráno
a noc je pořád trochu zmatená
ví že /bezpečnou náruč nabízející/ rozednívání
ji brzo vystřídá

nepopsatelné pocity
vítr si pohrává
s obrazy schizofrenních hříchů

staré lásky se vrací k sobě
usínají s propletenými těly
první kapky dopadají na okna
vyznání lásky se dnes nehodí

/večer zasvěcený pouze jednorázovým dotekům
vzdechům které zmizí s ranním oparem nad městem
pocitům které zapomeneme až z polštáře vyčichne
jeho vůně/

čiré zoufalství v rozbouřené mysli

poslední útěchu nacházím v kafi
s ubohou chutí
/tvůj klín je mi nedostupný/

co je nebe?
usínám a za oknem
padá bezútěšný déšť
Autor Layla., 29.05.2009
Přečteno 282x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Psavec, subrtka, ziriant, 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ke konci jsi chtěla deštěm vyjádřit to co já, že jo? zase kytarista?.)

01.06.2009 19:52:00 | tenflipskáj dysfunkt

Vynikajicí!

29.05.2009 16:58:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí