Oheň

Oheň

Anotace: Živel živlů,tak jak je....co nám dává a co zas bere....

Ten plamen je spásou,
obraz jeho naší krásou
a zároveň i zkázou...

Oheň plápolá a hřeje,
jiskřičky létají,
k oblakům skvěje
až dech se zatají...

Když po krajině kráčel
-lidé křičeli-
po poli jde ďábel
-hrnce řinčeli-

Voda tě zasytí
ty krutý posle
ty slzy nevidí
do pekla tě pošle...
Autor sarycek, 29.05.2009
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí