To co tě drží při životě

To co tě drží při životě

Anotace: bla blu bléé

Venku byla zima
V autobusu stála Nina
Představy s ní odjely
Vzpomínky na ní bolely
V iluzích už není
Tak jako to letní tlení

Zapomeň na všechny děvky
Život není lehký
Hudba je svět fantazie
Který do ucha ti bije
Koukni na blbce, jak se slije
Ptáš se ho, proč pije

Že prý ho múza opustila
Zločinu proti lidskosti se dopustila
Největší děvka ze všech
Odešla z náruče něh
Ztratil to nejcennější
Teď je láhev nejkrásnější

Útěchu nacházím v muzice
Miluji ji velice
Je pro mě zapomnění
Na to denní bdění
Nikdo mě nemůže zastavit
Nikdo mě nemůže napravit!
Autor D.Angel, 29.10.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fixa, semtam, podle nálady

05.11.2005 12:58:00 | D.Angel

letní tlení, nina.....to asi posloucháš fixu co

05.11.2005 10:57:00 | Jan D.

Ještě že mám dobré kamarády...

29.10.2005 16:28:00 | D.Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí