Anděl z obrazu

Anděl z obrazu

Anotace: o anděli z obrazu

Na obraze anděl je.
Kolem něj jsou mraky,
jak sněhové závěje.
A na mraku loutna hraje.
A rozechvěné okraje...
...se chvějí.
Co si asi vyprávějí?

O smutku toho anděla?
O tom jak dýka zrezavělá
do jeho těla zajela?

Těžko říct,jestli ten anděl umírá.
I když pomalu oči zavírá.
Autor terca111, 29.05.2009
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: MalaIzis, Kapka, Elisha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda Teri, to je silné a pěkné!

29.06.2009 08:20:00 | MalaIzis

mně se to taky líbí.

31.05.2009 22:33:00 | Kapka

Proč Ti andělé nutí k zamyšlení,budí respekt?Pěkné!

29.05.2009 20:11:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí