blázen s ružovými brýlemi

blázen s ružovými brýlemi

Anotace: něco z mého já

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Blázne s růžovými brýlemi otevři oči!
** Proč? Vnímám svoji touhu.
To rovnou můžeš svá přání rozpustit v louhu!
** I kdyby! Svět se stále točí!

Blázne tak sakra vnímej tu samotu!
** Proč? Já raději tužby své.
Zahoď konečně ty sny zlé, marnivé!
** Nač? Nic se nezmění. Vzdám jen hold lásce, tomu ledovému klenotu.

Blázne ty dopadneš špatně!
** Proč by ne? Už dávno jsem se smířil s tím.
Já marně nad tebou bdím?!
** Ano a neruš. Nyní se můj život zrcadlí krví na osudu plátně!!
Autor Satha, 30.05.2009
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Zasr. romantik, WAYWARD, hanele m., strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hmm

30.05.2009 11:33:00 | WAYWARD

hezky napsaný - koukám že než začnu pracovat stihnu přečíst celý liter :o)

30.05.2009 10:27:00 | hanele m.

zajímavé...k zamyšlení

30.05.2009 10:03:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí