Barevná láska

Barevná láska

Anotace: v barvičkách krása se skrývá...

Copatá holčička
ve tvářích dolíčky
červené botičky
červenou křídou po zemi maluje.

Pejska a kočičku
krtečka z pohádky
s pihatým klukem
dala se do hádky.

Pihatý kluk
ve tvářích dolíčky
modré botičky
modrou křídou po zemi maluje.

Mikeše od Lady
kašpárka s rolničkou
s copatou holčičkou
barevný boj svádí.

Teď na lavičce v parku
ruku v ruce sedí
do očí jí hledí.
Na jejich barevná srdíčka
ukápla štěstí slzička.

Červená..modrá v duhu se spojila
tady se naše láska zrodila.
Autor Tanzania, 30.05.2009
Přečteno 497x
Tipy 22
Poslední tipující: fab four, batůžek na motorku, Bíša, Lea Aura, divoska_jaja, Kubino 2, Zasr. romantik, Kars, NikitaNikaT., poustevník Jirka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať vám to vydrží

31.05.2009 11:12:00 | Kars

Něžňoučká a milá básenka.

31.05.2009 10:31:00 | NikitaNikaT.

Možné je všechno a ta báseň je půvabná. ST :-))

31.05.2009 08:23:00 | poustevník Jirka

První láska už tehdy?

30.05.2009 21:30:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí