Konec utrpení

Konec utrpení

Anotace: ...

Utrpení trhá mé tělo,
lásku a rodinu by tak moc chtělo,
řev, bolest, pláč,
už není žádný rváč,
nůž v ruce se mu leskne,
hlas ani nehlesne...

Nůž se přibližuje,
dech se zastavuje,
Nůž stále cestou pokračuje,
přímo do centra děje,
utrpení...

Zavírá oči,
nůž se již blíží,
ostrá bolest tělem projela,
krev vše pohltila,
nůž se v těle dvakrát otočí,
je konec všech bolestí...

Tělo padlo k zemi,
duše stoupá k nebi,
vysvobození!!!
konec mučení!

Jen hmota zůstala,
zbyla prázdnota....

Ticho léčí...
tma straší...
Autor Ette, 30.05.2009
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí