Jménem touha

Jménem touha

Ty zabilas mne
touho neukojená
nezkrotná
ale přesto

krví potřísněna
zaslíbená
ti odpouštím
dočista
protože já sama
jsem touha
jsem oči krví prolité
zlomená
bezmocná
cokoli udělat

duše má
mě opustila
již dávno
a ty, touho
slyš
nenávidím tě!
a přece
nepřestanu milovat.
Autor child.of.saviour, 30.05.2009
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: Stoneman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí