Při světle lampiónů..

Při světle lampiónů..

Anotace: ..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Při světle lampiónů..

Stíny tančily po zdech,
valčík na rozloučenou.
Snad ať na sebe nezapomenou,
zbyla jim jen kapka lásky na rtech.

Při světle lampiónů..

Přitisklí na sobě,
s vyblednou svatozáří.
Láska se z jejich duší nikdy nevypaří,
láska dvou stínů v jedné osobě.

Při světle lampiónů, jenž vyhasínají..

Stíny lehce slábnou,
zmírají pod náporem rána.
Smrt na svých křídlech zanesla sem bílá vrána,
snad příště na tichý valčík, předvedou opět směsici citů půvabnou.
Autor Satha, 31.05.2009
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasr. romantik, Stoneman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí