Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: vzpomínáme všichni...

Vzpomínky

Blízká setkání
Vždy potěší
Vzpomínky zůstanou
Nespadnou z návrší.

Schované zůstanou
V srdíčku, v chlopni
Na povrh putují,
Jen když se setmí.

V žilách pak kolují
Brní nám z toho.
Co dávno stalo se,
Nebo, „Kdo z koho!“

Co odnesl čas,
Jako by bylo včera.
Nostalgii v přístřeší
Načechrá větřík zdola.

Chmury dne všedního
Vzpomínky zaženou
Úsměvy ve tváři
Nám navždy zůstanou.
Autor v.hercik, 31.05.2009
Přečteno 284x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...*:)

09.05.2010 10:13:00 | PIPSQUEAK

Moc pěkné !! Hlavně když máte na co vzpomínat =)

31.05.2009 19:03:00 | andik

Nejlepší vzpomínky jsou na milé a veselé lidičky...

31.05.2009 19:00:00 | Květka Š.

povedené ST

31.05.2009 18:52:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí