Piha na malíčku

Piha na malíčku

Anotace: šílená??

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Možná jsem se dnes večer opět zbláznila,
šílenost v žilách mi koluje.
Marně z mého srdce lásku doluje,
možná proto, že jsem ji v citech utopila.

Myšlenky vsákly mé marné přání,
chudák marně hledá ostatek lásky.
Já kreslím si na tvář nové masky,
jenž mé ledové slzy před zraky jiných chrání.


Proč jsem se ztratila?
Ani piha na malíčku nezná cestu.
A vrátit se nemohu..
Anebo?


Anebo se mi prostě už kdovíproč nechce.
Autor Satha, 31.05.2009
Přečteno 306x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí