Frankofonní

Frankofonní

Anotace: .. kdyby byla..

Odstín mramoru se rád
Promítá do kolen - těch
Co klečet chtějí
I včera
I po něm

A on?
Nemá sepjaté ruce
A přece se klaní
U ostatků paní
Zkroušené pocitem neopeřeným
Zkoušené slovy

Možná kdybys..
Zvládla těch 1500 vět
Ve francouzštině
Byla bys ideál
Má personální dokonalost

Utře mokrá kolena vlhkým rukávem
Možná kdybys..
Byla frankofonní
Neumlátil bych Tě
Autor Faist, 31.05.2009
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí