Čekárna

Čekárna

Anotace: ..

Čerstvý pot namotaný do šusťákoviny
Vytváří směs nádechů
Ohlušujících vůní, co cestu
Si razí
Spáry mezi oranžovými kachličkami

Pátrání po zdroji
Končí uvnitř vteřin
Dva metry napravo
V muži, co obličej protáh
A otírá to zlo
Dál stékající po nosu
Plné dlaně nepitné vody
Utírá do kapes u kalhot

Je posedlý, protože zapomněl
Čím je proklet
Zuří a pěstuje
Pocit zadostiučinění
Dříve, než vstane a odejde
Objedná se na další termín
Autor Faist, 31.05.2009
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí