Plynutí času

Plynutí času

Anotace: :)

Odplouvají srdce, někam do neznáma
nikdo neví kam, adresa není známa
Jen pocit osamění ovládá naše smysly
vzpomínky v utajení měníme za nesmysly.

Šel jsem krokem svižným ke stáří od mladosti
od smutku je kousek, jen krůček ku radosti
a na haldě problémů, jež dává život dosti
utápíš své myšlenky ve starostech nepravosti.

Každý jde svou vlastní cestou po ulici
nelze se zastavit a sejít ke krajnici
odpočinek, jen někdy na nás sotva zbyde
a čas nás nemine stále jen rychle plyne.
Autor Ďábel sám, 01.06.2009
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: isisleo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

01.06.2009 09:44:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí