Ráno

Ráno

Anotace: -

Na rozhraní snu a bdění
Na oblacích z duchen z peří
V uších zvuky kuropění
No a potom skřípot dveří

Do místnosti den se vkrádá
Jako zloděj v roušce noci
Slunce které máš tak ráda
Dík jemuž jsem právě procit

Rozsvítí ti úsměv na rtu
A mě v očích tuze pálí
Lampa co Bůh naschvál dal tu
Abychom snad nezaspali

Polštářem si hlavu kryji
Kdyby ještě chvíli spalo
Za mřížemi z žaluzií
Co jsou husté, ale málo.

Do dne který takhle začne
Levou nohou stávám z leže
Jedu s vozkou co řek: „Račte
Dnes však řídím bez otěže!“
Autor Bolder, 01.06.2009
Přečteno 271x
Tipy 12
Poslední tipující: Tanzania, Bíša, Psavec, Kubino 2, NikitaNikaT., Lea Aura, Kapka, nejsembásník, Zpátky
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST-čková parádníííí...
nerada já na ranní.

03.06.2009 14:13:00 | Tanzania

Kromě zajímavého obsahu to má bezva rytmus!

01.06.2009 12:01:00 | Kubino 2

Taková rána jsou mi známá - tip.

01.06.2009 10:33:00 | Kapka

Stéčková, hezky básničková ...

01.06.2009 10:18:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí