Tak,tak to je...

Tak,tak to je...

Anotace: V budúcom živote,budem mačka...

Tak raz zas začal nový deň
tak som sa zobudil
pozrel von oknom
zatiahnuté,jemne vypadáva

Umytý chrup,mierne osprchnuté telo
všetci sú zahryznutí do raňajok
je tam chlebík,pomazánka,cibuľka,
oškvarky,tlačenka,lalok

Môj zaživaci trakt
začal pracovnú dobu
je to neodvratný fakt
ak to nezvládne
som bližšie k hrobu

Aj ja začínam pracovný proces
kope ľudí nesedím
tak isto ako oni mne
kope ľudí neverím
tak,ako oni mne

Potom tých pár pív
tých pár dúškov života
tých pár chvíľ
z vôňou údených,pečených rebier

Západ slnka nad Kamzíkom
Noc plná vreštiacich mačiek
,,Svet je roztrhnuté vrece,plné sračiek,,/Ch.Bukowski/
Sme tu preto,
lebo sme sa sem nepýtali...
Autor džemo, 01.06.2009
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, NikitaNikaT., Kubino 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi kulinář a Tvá slůvak dobře podaná... skvěle se mi to četlo a prostě... to jsi ty... a to mám ráda. Tvůj styl poznám vždy, doufám, že poznám vždy. ST!

01.06.2009 21:10:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí