Urnová noc

Urnová noc

Anotace: pod vlivem vína... :D

Pod nebem bez hvězd
koná se dneska urnová slavnost
Všichni mrtví se sjeli z různých cest
aby tak ukázaly svou velkou radost
že se už nemusí s životem trápit.
že se jen stačí malinko napít
ze studánky stáří, a zemřít si poklidně
vyvržen z matčina lůna ukrytém v klíně
ženy jež cejchem života popálila Tě....
Autor Chašmodský, 01.06.2009
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: 11prdelka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Černé dílko, ale určitě stojí za pozastavení.

01.06.2009 21:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí