nešťastné přátelství

nešťastné přátelství

Anotace: to to je pro mou kámaradku ve ktou jsem věřila a doufala

Sbírka: Ptačí mix basně

nešťastné přátelství

Jednoho dne dostala ses mi do srdce
stalo se to dost prudce
byla si skvělá
byla si nej
proč začolo to zlé HEJ

píšeš jak jsem super
tak už ze mě nesrkej
prosím jen to špatné
dobré mi nech
Autor siminak, 01.06.2009
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí