okena

okena

Anotace: ,,

Půl litru okeny
na kuchňský lince
ředěný slinou
tvý oči šílený
jsou okna do blázince
když světem bloudí
přítomnost minou

Ve státě těla
zavedli prohibici
orgány vraků
plná je celá cela
půlnočních pašeráků

V hlavě máš zvonky
zvoní na klekání
výrobcům samohonky
co stáhly se do ústraní
podzemních továren.
Autor zenge, 01.06.2009
Přečteno 243x
Tipy 13
Poslední tipující: ziriant, labuť, Mario de Janiero, Psavec, Kubino 2, NikitaNikaT., Marupiara
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Okenu přefiltrovat přes chleba.

01.06.2009 21:09:00 | Psavec

tvrdé, drsné a výstižné

01.06.2009 19:55:00 | Kubino 2

tvý oči šílený jsou okna do blázince - trefné.)

01.06.2009 17:56:00 | Marupiara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí