oplatky

oplatky

Anotace: ...

Karlovarský oplatky
změnily se ve zvratky
před lázeňským hotelem
na mejdanu v županu
takhle k ránu
z balkónů
pacienti dáví
stříká jim šlem z hlavy

Lázně,lázně
vodku rázně
na ex pili předkusy
když už dávíš tak se sluší
držet ruku u pusy
...a pamatuj si člověče
radu od tama
nejen život proteče
mezi prstama.
Autor zenge, 01.06.2009
Přečteno 247x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, raďo, Mario de Janiero, Psavec, NikitaNikaT., Kubino 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí