priala by som si mať pár krídel

priala by som si mať pár krídel

Anotace: motýlich?

priala by som si mať pár krídel,
včera v noci o nich sa mi snívalo,
človek z lásky už všeličo videl,
aj nebo čo z lásky plakalo.

priala by som si mať pár krídel,
naháňať motýle bosá na lúkach,
vidieť tam,kde ešte nik nedovidel,
zaspávať láske na rukách

dnes večer obloha prilákala moje oči,
videli tam anjelov,
čo všetko? čo všetko so mnou sa točí,
pod bielou alejou..?

chcela som sa dotknúť magického neba..
niekedy by som sa chcela stať anjelom,
a niekedy zas tebou..
Autor bejbyyyy, 01.06.2009
Přečteno 261x
Tipy 20
Poslední tipující: labutí.holka, fab four, floreciente, labuť, Bíša, jedam, Petbab, Tygropes, NikitaNikaT., Psavec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můžeš být andělem pro něj a zároveň šlověkem sama sebou! :o) Pěkné dílko ST!

04.06.2009 12:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí