Paragraf nám uhořel

Paragraf nám uhořel

Anotace: Neni to básen..neni to nic...jenom změt myšlenek...a líbilo se mi to dohromady

V dálce hoří paragraf.

Já slyším srdce v udolí klína bít.
Motýl vyletěl když zima přišla
a byla tma...
A Tvoje řasy se dotkly sedmikrásky.
Řekly stůj.Už neutíkej.Vždyt na světě je přece hezky.
Jenom Tvoje oči a modrý nebe a teplo lásky
a to světlo co zářilo ted jenon pro mě...bez nadsázky.
Vždyt my nechceme pryč...říkaj moce prsty.
Chcem psát do písku v dešti slova bez rýmu.
Jen skládat k sobě souhlásky a samohlásky.
Spadla mi kapka na tvář.

A paragraf už padáá...k zemi.

Kdyby uměl volat a řvát...Zpíval by mi...
Že s životem je třeba se prát.

Paragraf uhořel.

Ale moje hvězda září dál.
A anděl s radostí mi zatleskal.

Ted už musíš domů,
řekl mi hlas s barvou duhy.
Slunce zašlo,
však stíny měsíce...
byly na chvíli mými sluhy...
Autor urcite.me.neznas, 01.06.2009
Přečteno 275x
Tipy 8
Poslední tipující: ewon, Tanzania, PatriceB, al-pacino, jedam
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velice povedené dílko...ST

03.06.2009 13:51:00 | Tanzania

Jsi moc dobré stvoření, pa :)

03.06.2009 13:38:00 | PatriceB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí