Schizofrenická

Schizofrenická

Anotace: Sakra co mám pořád popisovat?! je to báseň. Je o mě a ze mě!

Nemohu zpět, cesta bez návratu,
pramalá šance k obratu.
Nemohu zpět, dokud tě cítím.
Víš, trápíš mne tím.

Jsem dobrý nebo zlý?
Nula? Něčeho schopný?
Rozený génius,
nebo jen nevydařený pokus?
Vím, jsem tak rozerván,
kdo jsem nevím sám.
Jsem připravený,
když je všude kolem tma,
tak rozervaný,
tento hořký kalich vypít do dna.

Přijď, máš připravenou smlouvu?
Zkusíme to tedy znovu?
Jen ty víš co dál bude.
Vysmíváš se mi, osude?
Autor Edmond Kadad, 01.06.2009
Přečteno 232x
Tipy 13
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, slečna.závist, Ztracená Tereza, labuť, al-pacino, jedam, Bíša, Isquieasuus, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí