Veršíky pro Kaiu o veršících od Kaii

Veršíky pro Kaiu o veršících od Kaii

Anotace: co vše člověka napadá při hrabání listí :-)

Navlékám na stužku korálky
(Tiskárna přede svou monotonní píseň)
Korálky nečasté, o to však vzácnější
Korálky průzračné Korálky skleněné Korálky duhové
Korálky krásných slůvek a divuhodných obratů
Nečítaných Neslýchaných Šeptálků
Milování až k Uškytání

Krásnou náhodou v seznamu autorů
Čtyři nezvyklá písmenka mrkávala svůdně
A jak by volala zvala: "Pojď!"
I zaťukal jsem nesměle (pár kliknutí) a vstoupil
Do čarokrásné zahrady
Zahrady vůní Zahrady barev Zahrady plodů
Zahrady vyzývavého studu i cudné vyzývavosti
Pravdivých lží
(neb z velké lásky lež je předem odpuštěna)
I stydlivých pravd
(rdících se až u paty)

A teď už jen čekám čekám
kdy z básničky vykoukne
" výhradně čisté spodní prádlo"

Tzv. Douška:
Ptala jsi se kdo je ta šťastná Má milá
Věz že patří Ti sametová líčka stříbra Měsíce
Pro sametovou něžnost veršů Tvých
Autor Hary_nš, 29.10.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po delší době, alespoň u tebe a snad ještě u někoho...jsem se přišla kouknout sem na Liter. Víš, píšeš moc krásně...

19.11.2005 22:13:00 | BlackTangerine

Je to krásné, hřejivé, hezky se mi to četlo, moc krásně píšeš ... kéž bych i já měla takové korálky, kuličky štěstí ...

09.11.2005 08:19:00 | NikitaNikaT.

Teda já taky čumím, včera jsem taky hrabal listí, ale nic tak krásného mě bohužel nenapadlo, tohle se ti Hary opravdu povedlo!

01.11.2005 09:07:00 | Kubino 2

Hary já čumím:) a valím svá hnědá očka:) To je dost dobrýýý:)

30.10.2005 10:08:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí